KOMMUNEN: Bangsbo Freja U15 KidsAid drenge går styrket ind til den kommende sæson idet Jonas Serup er hentet fra AaB Fodbold A/S. Jonas skal være ansvarlig for U15 KidsAid truppen 1. januar i samarbejde og samspil med Bent Kristensen.

Bangsbo Freja KidsAid har hjulpet Jonas Serup med et arbejde i Frederikshavn ved siden af hans træner gerning med U15 truppen.

I AaB har Jonas Serup, som stammer fra Thisted, haft ansvaret for talentudviklingen, hvor der er arbejdet med at skabe og udvikle fodboldtalenter til den moderne form for fodbold. .

- Først og fremmest vil jeg sige, at jeg glæder mig vildt til at være en del af dette fantastisk projekt, man har skabt i Bangsbo Freja. Et projekt som de fleste i fodbold Danmark har lagt mærke til og hørt om, siger Jonas Serup og fortsætter:

- Så da jeg fik muligheden, var jeg ikke i tvivl.

- Dette unikke samarbejde med KidsAid, er så enestående, og har gjort det muligt at udvikle alle spillerne truppen og på en måde, som vel kun superliga klubberne kan matche.

- Og på toppen, har man skabt en masse unikke oplevelser for drengene, som har skabt et godt sammenhold.

- Tankegangen er også, at man ønsker endnu flere spillere og vil udvikle alle til deres maksimale. Jeg ville ønske langt flere klubber ville tænke sådan, siger Jonas Serup.

Han har allerede fået et super indtryk af hele U15 truppen, som er en sammentømmeret gruppe med ambitioner.

- Derfor skal der også lyde en kæmpe respekt for det arbejde, der er blevet gjort af trænerteamet både på og udenfor banen, samt den store stærke forældregruppe. Det er simpelthen unikt, siger Jonas Serup.

I den kommende sæson skal hold A spille i Liga 2A, og hold B skal spille i Liga 4.

Målsætninger er at ligge i toppen af begge rækker.

- Men vigtigst er det at udvikle drengenes fodboldfærdigheder, samt skabe en masse glæde hos dem igennem fodbolden og de unikke oplevelser som venter dem i fremtiden. Samtidig glæder jeg mig til samarbejdet med KidsAid og komme tættere på dem og de værdier som de og vi også står for, siger Jonas Serup.

Der allerede planlagt deltagelse i DBU´s Vinterturneringen for både hold 1 og 2.

Der er planlagt træningscamp i uge 8, og der arbejdes på unikke ture og oplevelser i 2021 – alt i respekt for Covid19.

Desuden er der planlagt en større event, som den Bangsbo Freja KidsAid drengene tidligere lavede sammen med KidsAid i Det Musiske Hus, hvor Christopher, Uffe Holm med flere optrådte, og hvor Bangsbo Freja KidsAid drengene indsamlede mere end 250.000 kroner, der efterfølgende er givet til KidsAid, der hjælper syge og udsatte børn og unge i Danmark, en del af pengene er også givet til lokale projekter.

Samarbejdet med KidsAid er nu forlænget til 2023, også den tidligere landsholdsmålmand Thomas Sørensen fortsætter som ambassadør for dette unikke projekt.

Bangsbo Freja U15 hold B har 1 kamp i år tilbage i deres vinterturnering, og hold A har stadig 3 kampe i Liga 2A tilbage, samt de ”lever” stadig i DBU Pokalturneringen, hvor næste modstander er Hobro fra Liga 1.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...