Men der skulle gå år inden Bo Severin Hansen valgte at udleve drømmen

KOMMUNEN: Det er blot godt tre måneder siden Bo Severin Hansen etablerede sig på Strandby Havn med Strandby Bådservice.

Og han er blevet taget virkelig godt imod..

- Jeg ser Strandby Havn som en overset perle erhvervsmæssigt.

- Her er en generation af unge erhvervsfolk, som vil udvikling. Det er fedt at være en del af gennem blandt andet Strandby Erhvervsnetværk, som Erhvervshus Nord faciliterer, siger Bo Severin Hansen, der arbejder med JL Marine, JOBI Værft og Østergaard Marine Solutions.

Tidligere rejste Bo Severin Hansen rundt i havnene og reparerede både, der hvor de nu lå, men i dag foregår en større del af arbejdet i Strandby. Har har således lejet værksted på Strandby havn og blevet medejer i portalkranen og står for den daglige drift.

Ligeledes har han købt stativerne på Strandby havn til lystbåde. Og det giver arbejde faktisk så meget, at han har kunnet ansætte en medarbejder, der er maskinist.

- Der har manglet et sted, hvor man kan tage både ind til reparation. Det kan jeg tilbyde nu, hvor jeg har plads til både op til 46 fod – og endnu større både til vinteropbevaring.

- Vores traverskran løfter bådene på den mest skånsomme måde og kan tage både op til 100 fod med mast og det hele, forklarer Bo Severin Hansen

Egentlig er Bo Severin Hansen uddannet tømrer og snedker, men træskibe rører han helst ikke ved. I hvert fald ikke skrog.

Det overlader han gerne til andre, men al den øvrige teknik og elektronik ombord i en lystbåd – det er hans kernekompetence. Her kan han ofte trylle en løsning frem på problemer, som andre fagfolk har opgivet.

Mindre serviceopgaver på generatorer og motorer udføres i eget regi, mens større motorreparationer udføres af et af Strandby Havns motorværksteder.

Forretningsideen er, at der altid findes en løsning på opgaven blandt Strandby Havns virksomheder.

Som ung forlod Bo Severin Hansen ret hurtigt tømrerfaget for i stedet at blive forsikringsassurandør.

Det var han også god til, og karrieren tog fart – lige indtil verden væltede.

Bo mistede sin ægtefælle og stod med familien alene.

Det fik ham til at ændre fokus totalt og gjorde, at han skulle finde en ny retning og mening med livet.

Der gik nogle år og Bo mødte Helle – de tog sammen et år ud af kalenderen og tilbragte den i Asien, hvor de restaurerede en sejlbåd og sejlede rundt med familien.

Tilbage i Danmark var Bo Severin Hansen ikke i tvivl om, hvad han skulle lave resten af sit liv.

Han skulle arbejde med det, han havde allermest lyst til, nemlig at bygge og reparere både.

Og det er så den drøm, han udlever i dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...