Forfatter Frederik Lindhardt holder foredrag om at være pårørende til en far med demens

Forfatter Frederik Lindhardt holder foredrag for pårørende til personer med demens. Det sker torsdag 23. januar kl. 19.00. Han deler ud af sine egne oplevelser som søn af den demensramte tidligere biskop i Roskilde Jan Lindhardt.

I pausen og efter foredraget er der mulighed for at høre mere om tilbud til mennesker med demens og deres pårørende i Frederikshavn Kommune.

Cirka 400.000 danskere er pårørende til en person med demens. Du kan høre fortællingen fra en af dem og blive klogere på Alzheimers. Forfatter Frederik Lindhardt fortæller i et foredrag sin historie som søn til tidligere biskop i Roskilde Jan Lindhardt, der fik konstateret demens i 2012.

Foredraget handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden.

Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Ligesom den handler om, hvordan Alzheimers og demens udfordrer os og vores syn på selvstændighed, på værdighed, på fornuft.

Kort sagt handler foredraget om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. For man kan ikke undgå at lære noget om sig selv, om livet, når man bliver konfronteret med sygdom og død.

Kom og vær med til en spændende aften, hvor du ud over foredraget har mulighed for at orientere dig om Frederikshavn Kommunes tilbud til mennesker med demens og deres pårørende.

Inden foredraget tilbyder Ingeborghus en let anretning til 50 kr. pr kuvert, ligesom der er mulighed for at se Ingeborghus’ faciliteter.

Der er tilmeldingsfrist fredag 17. januar, hvis man vil med til spisning og have en rundvisning for at se Ingeborghus faciliteter. Ingen tilmelding er nødvendig, hvis man ikke ønsker at spise. Selve foredraget er gratis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...