Forleden var vi fra Make-a-wish på uventet besøg i Sæsing.

Glæden var stor, da Annika åbnede døren og så, at vi Rita Giversen og jeg Kirsten Vrangbak fra “Make-a-wish” stod i døren. Trods masker og handsker var hun ikke i tvivl. Nu skulle et af hendes ønsker opfyldes. Annika fik i september 2019 konstateret AML (akut myeloid leukæmi) og har fået intensiv kemoterapi. Det har været et hårdt forløb, og hendes storebror Kasper har doneret knoglemarv.

Før at Annika blev syg, var hun en aktiv pige med fritidsjob både i Fakta og i Babysam. I fritiden spillede hun fodbold. Annika skulle have været på studietur til New York, men det kom hun ikke på grund af sygdommen. Derfor var Annikas oprindelige ønske en tur til New York. Nu blev ønsket til en I-Mac i stedet for.

I august måned besøgte Rita og Kirsten første gang Annika. Vejret var med ønsketeamet, og på grund af Covid-19 sad vi ude i den dejlige have med behørig afstand. Annikas storesøster, Camilla, havde bagt de skønneste muffins i dagens anledning

Annika havde for lang tid siden indsendt ønske til “Make-a-wish”, men på grund af sygdommen og Covid-19 måtte besøget skubbes.

Annika fyldte 18 år i september måned, og hun går i 2.g på HTX i Hjørring. Design og teknologi- linjen. På grund af tilbagefald i sygdommen, læser Annika hjemmefra, og hun har meget brug for en I-Mac til studiet. Annika tegner meget og da vi besøgte hende, så vi flere af de fine tegninger. Annika udtaler, at det giver ro i hjernen at sidde og tegne, og så kan hun bedre koncentrere sig om at følge med i timerne.

Det var planen, at Annika skulle starte i skolen igen til den 1. oktober, men på det er skubbet igen. Nu håber vi, at der snart er bedring.

Ønsketeamet blev modtaget af en smilende Annika, og det var svært at skjule, at der var en I-Mac i kassen. Den blev pakket ud med stor glæde, og Annika kunne næsten ikke vente med at få den i brug.

Storesøster Camilla havde bagt skøn “Knæk-cancer” kage, og vi nød det hyggelige selskab med familien.

I disse corona tider skal vi være ekstra påpasselige, og det gælder også de frivillige hos Make-a-wish. Ingen håndtryk, ingen knus, masser af sprit, mundbind og handsker. Et ekstra tjek dagen før besøg. Er ønskebarnet klar?

Alle rejseønsker er indstillet, ikke kun i Danmark, men også i de mange lande, hvor man kan finde “Make-a-wish”.

Fakta om Make-a-wish

Make- a-wish opfylder drømme og ønsker for for børn mellem 3 og 18 år med livstruende sygdomme for at skabe håb, glæde og styrke.

Alene i 2019 opfyldte vi over 100 ønsker i Danmark.

Pengene til ønskerne kommer fra sponsorater, medlemmernes årskontingent, donationer mv, og vi har brug for din hjælp!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...