Omkring 800 var på plads i Frederikshavn Kirke til Sinds julekoncert

FREDERIKSHAVN: Anne Linnet skabte varm julestemning - smuk aften i en fyldt Frederikshavn Kirke.

For Anne Linnet var det et kærkommen gensyn med den nyrenoverede Frederikshavn Kirke, da hun søndag aften skabte varm julestemning i en fyldt Frederikshavn Kirke.

For to år siden var hun fascineret af de smukke rammer, men dette besøg gjorde et endnu større indtryk.

- Jeg var virkelig imponeret over hvor smukt kirken folder sig ud efter renoveringen. Det kan kun inspirere til, at man giver sig helt ud i den rette stemning, fortalte hun efter koncerten.

Arrangør var Sind Frederikshavn, og de havde på forhånd fået fremstillet et sanghæfte, så alle kunne synge med på de i forvejen populære julesange, og hvilken stemning. Anne Linnet fik næsten klokkerne til at ringe, da hun i den flotte kirke sang og spillede, for et meget lyttende og engageret publikum.

Aftenen startede med, at formanden for Sind Frederikshavn, Niels Chr. Jensen, bød velkommen til en fyldt kirke.

- Det er tradition, at Sind Frederikshavn har en stor julekoncert den første søndag i advent, og igen må vi konstatere, at vi ramte plet med Anne Linnet og hendes band, der bestod af Jesper Bo Hansen på keyboard og kor, samt Julie Lindell som korpige, fortalte formanden efter koncerten.

Ud over ovennævnte sanghæfte, var der også plads til sange fra hendes samarbejde med Johannes Møllehave, og det gav, i den forbindelse, plads til nogle anekdoter.

- Mange unge mennesker er vokset op med mine sange, fordi forældrene har spillet dem. Det er stærkt for mig at opleve, og med til at skabe sammenhængskraft gennem sangene, for det er det jeg mærker ved koncerterne i kirkerne, fortalte Anne Linnet, der lod julens stemme fylde kirkerummet og omfavne alle, der sang eller lyttede med.

På bagsiden af sanghæftet, gav Sind mulighed for et godt tilbud om at blive medlem, og Niels Chr. Jensen kunne allerede søndag aften konstatere, at flere tog imod.

- Jeg kan konstatere, at julesange fremført i en kirke, gav en helt speciel ramme om starten på julen, og med en kapacitet som Anne Linnet ved roret, var succesen hjemme, sluttede formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...