Cup No. 1 er klar til at tage mod 3000 glade fodboldspillere og trænere

FREDERIKSHAVN: Græsset er grønt i modsætning til de tørkeramte baner sidste år, og snart fløjtes første dommerfløjt til den 36. udgave af Cup No.1, i gang. Det sker tirsdag 9. juli.

700 frivillige er klar til at tage ”CREW” trøjen på og gøre en forskel.

- En kæmpe tak til alle de frivillige, uden dem vil der slet ikke være en Cup No.1, siger koordinator Jette Varmløse.

- De er med til give 3000 fodboldglade piger/drenge/ledere fra hele verden nogle fantastiske oplevelser. En uge med fodbold på alle niveauer, sjov, forhåbentlig masser af mål, og nye bekendtskaber på tværs af kontinenter.

Blandt deltagerne i 2019, er det berømte TikiTaka Football Development fra Nigeria, som har et U17 drengehold med i årets Cup No.1,

- Det er vi meget stolte af, siger formand for FfI Fodbold, Anders Brandt Sørensen.

Spillere fra TikiTaka Football Development er meget eftertragtede, - og ved deres deltagelse i forskellige turneringer rundt om i verden, - følger en skare af fodbold scouts for at få fat på de talentfulde spillere,.

- Så det er fantastisk, at de har valgt at deltage i Cup No.1, siger Anders Brandt Sørensen.

Efter Cup No.1, rejser TikiTaka drenge videre til Göteborg hvor de skal deltage i Gothia Cup fra 14. juli – 20. juli 2019.

Foruden TikiTaka, deltager blandt andet nye hold fra Canada, Guatamala, Algeriet, Chile og et yderst spændende U16 Drenge hold fra CF MADRID PROMESAS, Spanien.

Holdet deltager for første gang, og skulle være en flok talentfulde unge drenge.

Fra Malta kommer Pro Touch Football Academy, som kommer med 140 spillere og forældre, der simpelthen har chartret et fly. - Så mød op på Fodboldvej fra tirsdag-fredag i uge 28 - der bliver masser af spændende fodbold på alle niveauer, lover formand Anders Brandt Sørensen.

Som noget nyt og et ekstra tiltag for de mange deltagere, er det i år er muligt at deltage i PS4- (Play Station 4) FIFA-turnering. Tirsdag og onsdag, spilles der kampe af 4 mod 4 – og torsdag vil der være finale i det populære PS4-spil.

Men Cup No. 1 tager som altid sin begyndelse med en officiel indmarch på stadion.

Mandag 8. juli sker det som sædvanlig med start fra Rådhuset.

Alle deltagere er stillet op her marchklare kl. 18.30 og så gå turen op til Frederikshavn Stadion, hvor de lige runder statuen af Frederikshavns største fodboldikon, Harald Nielsen.

Turen er sat til 30 minutter og det er et farverigt skue, som man sagtens kan møde op og heppe på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...