LineDance Frederikshavn-Sindal kåret

FREDERIKSHAVN: Medlemmerne i foreningen LineDance Frederikshavn - Sindal fik forleden en gevaldig overraskelse, da de på lidt trist og grå træningsaften på Sindal Skole fik overrakt en pris på 5.000 kroner af benzinselskabet Go’On som Årets Forening 2018.

Benzinselskabet hylder hvert år de mange foreninger, der skaber liv og sammenhold i lokalområderne.

Årets Forening findes ud fra en nominering, hvor en person har indsendt en motivation, hvorfor den pågældende forening skal kåres samt en efterfølgende afstemning på Go’On’s hjemmeside.

Motivationen for, hvorfor LineDance Frederikshavn - Sindal skulle kåres lød således:

”Det bedste for mig er helt klart linedance. Hvis jeg efter en lang arbejdsdag egentlig ikke rigtig orker motion, så glemmer jeg det hurtigt, når først musikken spiller, og vi er i gang. Hvis humøret ikke er i top fra start af, så er dette også hurtigt glemt, for man kan da ikke være trist eller sur og samtidig danse. Der er altid et stort smil på læben, når vi er til linedance. Det er ingen krav om, at man skal være perfekt til at danse eller kunne huske alle trin, og alle må lave fejl. Vi griner ikke af, men med og til hinanden, både når en ny dans lykkes, eller hvis vi pludselig laver ”variationer”, som vi kalder det, f.eks. hvis en danser pludselig vender den forkerte vej. Herudover lærer man en masse nye mennesker at kende, og nye venskaber knyttes, både når vi danser hjemme i foreningen, eller hvis vi deltager i arrangementer rundt om i Danmark. Vores dygtige og engagerede instruktører er altid klar til at give alle – nybegyndere som øvede – en super danseoplevelse, og derfor skal LineDance Frederikshavn - Sindal nomineres for sammenhold, danse- og livsglæde.”

Denne motivation kunne juryen hos Go’On ikke modstå, og LineDance Frederikshavn - Sindal kom med i opløbet sammen med mange andre foreninger om at blive Årets Forening.

Blandt dem, der stemte på foreningen, var Frederikshavns borgmester Birgit Stenbak Hansen, der skrev følgende:

”De udstråler i den grad energi og deler deres glæde ved dans med os andre”,

I alt stemte så mange på foreningen, at de blev udvalgt som Årets Forening 2018.

Eventkonsulent hos Go’On Katrine Juul overrakte pengebeløbet på 5.000 kroner til foreningens formand Gina Pedersen.

I Sindal er der linedance om mandagen i lokale 52 på Sindal Skole. I Frederikshavn danses der på Frederikshavn Gymnasium onsdage og torsdage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...