EUC Nord, Handelsskolen og gymnasiet åbner dørene

FREDERIKSHAVN: Netop i disse dage skal folkeskolens afgangselever til at gøre sig klart, hvilken af kommunens ungdomsuddannelser, de kunne have lyst til at kaste sig over efter endt eksamen til sommer.

Og for at give eleverne et vink med en vognstang, så kalder ungdomsuddannelserne til åbent hus fra mandag 7. januar til 16. januar.

EUC Nord lægger således ud både mandag og tirsdag - 7. januar og 8. januar med infoaften, hvor man kan opleve uddannelsernes studiemiljø, snakke med vejledere, lærere og nuværende elever samt meget mere.

Mandag gælder det htx i Frederikshavn fra kl. 19 til 21 på Hånbækvej 50.

Og tirsdag 8. januar gælder det de tekniske erhvervsuddannelser i Frederikshavn fra kl. 16 til 18 ligeledes på Hånbækvej 50.

Tirsdag 8. januar kalder handelsskolen også til informationsmøder med fokus på skolens tre uddannelser.

Det gælder EUD fra 17-19. Uddannelsens retter sig mod elever, som vil have en erhvervs-uddannelse og hurtigt vil ud i erhvervs-livet som elev.

Det gælder Maritim business eux fra 17-19. Uddannelsens retter sig mod elever, som vil holde sine muligheder åbne. Man kan nemlig vælge at læse videre eller finde en elevplads.

Og endelig gælder det HHX fra 19-21.20. Uddannelsens retter sig mod elever, som vil have en studentereksamen med global dannelse og perspektiv.

Onsdag 16. januar holder Frederikshavn Gymnasium og HF-kursus med søfart åbent hus for alle, der har lyst til at vide mere om en stx-uddannelse, en hf-uddannelse eller en hf-søfartuddannelse.

Aftenen indledes med generel introduktion til de tre forskellige uddannelser, skolen tilbyder.

Det drejer sig om stx, hf og hf-søfartsuddannelsen.

Denne introduktion vil også omhandle de mange muligheder for at tone uddannelserne efter ønsker og evner.

Herefter præsenteres man for udvalgte fag, hvorefter aftenen afrundes med en kop kaffe i elevkantinen.

Her vil der også være mulighed for individuelle samtaler med skolens studievejledere.

Arrangementet er selvfølgelig rettet mod de unge, der er klar til at gå i gang med en ungdomsuddannelse - samt deres forældre.

Åbent Hus-arrangementet indledes i gymnasiets festsal kl. 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...