KOMMUNEN: Corona-nedlukningen spænder endnu engang ben for, at Frederikshavn Handelsskole kan byde kommende elever velkommen til Åbent Hus.

Der var ellers dækket op til den store rundvisning på Handelsskolen 13. januar og 14. januar, men skolen er efterhånden så rustet til forandringer, at det ikke slår rektor ud.

Derfor har skolen valgt, at det denne gang bliver et virtuelt møde mellem deltageren og en af de pågældende studievejledere.

- Vi tilbyder en model, hvor vi tager os af hver enkelt deltager. Det vil sige, at en af vores studievejledere ringer eleven op via TEAMS.

- Det bliver på den måde meget personliggjort og eleven samt værge/forældre har mulighed for at stille spørgsmål, hvis man har særlige ønsker, fortæller rektor Mik Ingenuus.

På denne måde kan Frederikshavn Handelsskole give sparring til den enkelte og hjælpe kommende elever godt på vej mod drømmen om en uddannelse.

Det bliver derfor dialog og vejledning, der er i centrum for denne form for virtuelt Åbent Hus.

- Vi havde virkelig glædet os til at afholde et Åbent Hus, der havde elementer fra vores traditionelle Åbent Hus-form blot i mindre klynger. Men at vi kan lave det som en form for virtuel enevejledning ser vi også en stor værdi og styrke i. Vi håber dog stadig på, at vi får lov at følge op med et fysisk Åbent Hus, når vi igen har åbnet op. Sådan at eleverne også kan få lov til at se og opleve skolen, siger rektor Mik Ingenuus.

Det eneste det kræver er, at man tilmelder sig via Frederikshavn Handelsskoles hjemmeside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...