Der blev ristet en minderune over den navnkundige pub

FREDERIKSHAVN: 30. november var det præcis 40 siden at Bebi og Flemming Søndergård åbnede den engelske pub John Bull i tilknytning til Hotel Jutlandia.

Det blev lørdag kl. 12.00 fejret med en åben reception for alle. Der var sild og snaps ad libitum og øl til jubilæums priser.

Mange kunder og tidligere ansatte benyttede lejligheden til at kigge forbi, til en hyggelig eftermiddag, hvor der blev delt minder og fortalt sjove anekdoter.

Over det seneste år har pubben været gennem en modernisering. Møblerne som efterhånden var udtjente, er udskiftet til mere tidssvarende og rummet er frisket op med stor respekt for atmosfæren. I den forbindelse er navnet også ændret til Bull, for at markere en ny tid for pubben.

Med navneændringen er pubben klar til de nye generationer og samtidig fjerner vi også myten om at John Bull var en del af en stor kæde. Og det er jo Bull, at stedet hedder i folkemunde fortalte Lars Frost i sin tale på dagen.

Der er en tendens til at flere ønsker at gå på pub, for at hygge sig med en enkelt god øl, så mon ikke den nye Bull også vil bestå i mange årtier fremover.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...