- Jeg har altid gået op i tøj og i at være velklædt, og Mr. Nørskov var det første sted jeg søgte job efter handelsskolen i 1995 fortæller Klaus Johansen, som blev udlært i Mr. Nørskov.

Efter læretiden tog Klaus på eventyr til København, hvor han først var ansat to år i en Mr. forretning i Ballerup og efterfølgende i tre år hos Mr. i Lyngby.

- I 2005 mens jeg stadig var i København, ringede Finn Nørskov til mig og fortalte at han ville sælge forretningen - og han havde bestemt at det skulle være til mig. Det kunne jeg ikke sige nej til, og så kom jeg tilbage til byen.

- Det var en fed tid dengang i tøjbranchen, inden internettet for alvor gjorde sit indtog. Jeg havde nogen rigtig gode år og fik godt gang i butikken, og fat i et lidt yngre publikum.

- Nu er det helt anderledes, og de fleste fysiske butikker har virkelig hårde tider i dag. Jeg gætter på at internettet har taget mindst 1,5 million kroner af omsætningen her i butikken, og det går desværre kun den forkerte vej med internetsalget. Jeg håber på at julehandlen bliver positiv for butikkerne, for ellers er jeg bange for at det får hårde konsekvenser for butikslivet i byen. Og coronaen har bestemt ikke gjort det hele bedre.

- Det er nu frederikshavnerne skal tænke sig om og handle lokalt, hvis de sætter pris på en levende handels- og midtby fortæller en ikke alt for optimistisk Klaus Johansen.

Jubilæet markeres med 25% rabat på ALLE varer i butikken fra torsdag d. 1/10 til lørdag d. 3/10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...