Bangsbo Freja U14 og Kids Aid velgørenhedsarrangement i Det Musiske Hus - som også gav penge til Barnets Blå Hus

FREDERIKSHAVN: Næsten 400 havde fundet vejen til Bangsbo Freja U14 og Kids Aid arrangementet i Det Musiske Hus. Kids Aid er en landsdækkende organisation, hvis formål er at skabe trivsel samt støtte syge og sårbare børn i Danmark.

Bangsbo holdet donerede før sommer kr. 25.000 til institutionen Solsikken og denne gang gik pengene til Barnets Blå Hus, som er et mødested for børn og unge, der vokser op i familier med alkohol og misbrug.

Det var en glad Irene Lerche, der er leder af stedet som modtog checken på scenen.

Pengene skal bruges til en tur i Fårup Sommerland for børn og deres forældre. Det bliver et minde for livet for børnene fortalte Irene Lerche fra scenen. Barnets Blå Hus holder til i den ene halvdel af Bangsbo Freja’s klubhus på Vrangbækvej.

Arrangementet startede med et cykelsponsorløb i foyeren, med deltagelse af fodbolddrengene samt aftenens konferencier Claus Elming. Der blev kørt igennem og Claus Elming gav den fuld gas.

Holdets forældre havde arrangeret forskellige lotterier og salg af kaffe og kage til fordel for KidsAid.

På scenen indledte Borgmester Birgit Hansen med at rose Bangsbo drengene for deres arbejde og hele initiativet hvor børn hjælper børn. Det er da noget, der giver mening konkluderede Birgit Hansen.

Træner Bent Kristensen fortalte om hele arbejdet med holdet, inden tryllekunster Henrik Svanekiær holdt et forrygende trylleshow med hypnose og tankelæsning.

Henrik Svanekiær er uden sammenligning en af de mest populære tryllekunstnere og mentalister i landet.

Han har optrådt i hele verden og boet og optrådt i en længere periode i Las Vegas.

Herefter indtog Christopher scenen i et akustisk show kun akkompagneret af en guitarist. En flot minikoncert som virkelig understregede hans talent. Og man var ikke i tvivl om at salens unge publikum kunne teksterne.

Efter pausen startede auktionen over forskellige sponserede arrangementer og produkter.

Man kunne blandt andet byde på landsholdskampe, minikoncerter med Allan Olsen og Østre Gasværk eller charterrejser og grillkurser.

Aftenen sluttede med et stand-up show med Uffe Holm, som med sit bramfri sprog begejstrede både børn og voksne.

- Det gik helt fantastisk. 400 mennesker i salen og vi fik solgt det meste på auktionen og vores øvrige indsamlinger solgte også godt. Vi kender ikke det endelige resultat endnu, men vi ved dog at vi kan donere mindst 200.000 til Kids Aid. Det er jeg utrolig stolt af på spillernes og forældrenes vegne fortæller Lars Bo Christensen, som er en af forældrene på holdet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...