Børn i Sæby, Østervrå og Frederikshavn tog godt mod børneteaterfestivalen

FREDERIKSHAVN KOMMUNE: I sidste uge var over 1500 børn i Frederikshavn Kommune tilskuere til en lang række teaterforestillinger i forbindelse med Aprilfestivalen 2019.

Aprilfestivalen er verdens største børneteaterfestival, og selv om det i år var Hjørring Kommune, som var vært, blev vi ikke snydt i Frederikshavn Kommune.

Foruden en lang række forestillinger rundt på kommunens skoler, var der tre åbne familieforestillinger i Sæby, Østervrå og Frederikshavn, som var arrangeret af kommunens biblioteker i samarbejde med Hjørring Kommune og Aprilfestivalen.

I Sæby kunne man opleve børneteaterforestillingen ’Ønsk’, en fri fortolkning af H.C. Andersens eventyr om den Standhaftige Tinsoldat, opført af Teatret Lampe.

– Det var en virkelig god forestilling, fortæller børnekulturkonsulent Matilde Sewohl Larsen, publikum var virkelig glade, og der blev både grint og grædt under forestillingen.

I Østervrå blev der danset på livet løs, da holdet fra Uppercut Danseteater slog vejen forbi Kulturhuset med forestillingen ’Body parts’ og i Frederikshavn var de mindste indbudt til forestillingen om ’Lille Frø’ opført af Teater Fantast og Thy Teater.

- Det har alt i alt været nogle rigtig gode dage, og vi er glade for at Hjørring Kommune har tænkt os ind, som en del af Aprilfestivalen, og at borgerne har støttet så flot op om arrangementerne, siger Matilde Sewohl Larsen.

I løbet af festivalen kunne publikum opleve 156 forskellige teaterforestillinger produceret og præsenteret af i alt 105 professionelle teatre. De mange forskellige forestillinger blev opført i alt 628 gange i løbet af sidste ugen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...