Annoncørbetalt indhold
Indhold leveret af  Emilievejs Slagterforretning
Julemiddagen er reddet: Slagterforretning åbner for coronavenlig julehandel
Indhold leveret af Emilievejs Slagterforretning

På trods af den aktuelle coronapandemi kan nordjyderne se frem til en tryg og sikker julehandel hos Emilievejs Slagterforretning i Frederikshavn. Den populære slagterbutik lancerer nemlig en ny webshop, som gør det nemt at bestille alt til julebordet.

Den søde juletid står for døren, og inden længe tager nordjyderne hul på den traditionelle julehandel. Hos Emilievejs Slagterforretning i Frederikshavn har man de seneste år oplevet en enorm tilstrømning til butikken op til jul, men i år må nordjyderne indstille sig på en anderledes julehandel på grund af de aktuelle omstændigheder.

- Vi er så privilegerede, at hundredvis af nordjyder hvert år besøger os i dagene op til jul. Men lange køer og mange mennesker på få kvadratmeter harmonerer ikke med coronavirus. Derfor udvider vi i år vores åbningstider og lancerer en webshop, som foruden vores almindelige udvalg tilbyder alt til det traditionelle julebord, fortæller Thomas Trolle Pedersen, der er medejer af Emilievejs Slagterforretning, og fortsætter:

- Alle bestillinger foretaget på webshoppen skal afhentes i butikken på Emilievej, men vi har gjort vores ypperste for fortsat at sikre en tryg og hurtig julehandel. Alle kunder får nemlig et personligt afhentningstidspunkt, så vi undgår, at der kommer for mange i butikken på samme tid. Har man ikke mulighed for at hente varerne i butikken, leverer vi gratis alle ordrer over 300 kroner til hjemmeadressen den 22. og 23. december.

Slagterforretningen på Emilievej har fortsat åbent frem til jul, men på grund af coronavirus opfordres der til, at det kun er én fra hver husstand, der handler i butikken.

Indhold leveret af  Emilievejs Slagterforretning

Julefrokost i nye klæder

Det er ikke kun julehandlen, der bliver anderledes i år. Det gælder også årets private julefrokoster, som heller ikke kan afholdes på traditionel vis. For at imødekomme dette har man hos Emilievejs Slagterforretning tilføjet en lækker juletapas til sortimentet, som indeholder et spændende tvist af de klassiske julefrokoster og kan bestilles helt ned til to personer:

- Vi har taget alt det gode fra julebordet, skruet lidt ned for størrelserne og helt op for smagen. Det har vi gjort, fordi vores kunder ikke skal gå på kompromis med juletraditionerne, selvom coronavirussen raser. Tværtimod skal de kunne nyde julemåneden, der i særdeleshed har den gode mad som midtpunkt – også selvom julefrokosterne måske kun bliver for to personer, siger Thomas Trolle Pedersen.

Hos Emilievejs Slagterforretning mærker man desuden i stigende grad, at årets firmajulefrokoster bliver aflyst. Derfor har slagterforretningen udviklet en såkaldt forkælelseskasse, som firmaerne i stedet kan bestille til sine medarbejdere:

- Vi oplever, at flere virksomheder har måtte aflyse de traditionsbundne julefrokoster. Som et plaster på såret har vi udviklet en forkælelseskasse, som virksomhederne kan bestille til sine medarbejdere, der således kan nyde den gode julemad derhjemme, nu hvor julefrokosten ikke bliver en realitet, lyder det fra Thomas Trolle Pedersen.

Forkælelseskasserne tilbydes til minimum 15 personer og indeholder to forberedte julemiddage, som blot skal varmes op.

Indhold leveret af  Emilievejs Slagterforretning

And uden alt besværet

Inden juleræset for alvor tager fart, fejrer mange nordjyder mortensaften, og her står Emilievejs Slagterforretning ligeledes klar med en hjælpende hånd og en særligt udvalgt andemenu.

- Mortensaften er en skøn tradition, men det kræver en stor indsats i køkkenet at lave en smagfuld and – både før, under og efter middagen. Derfor har vi sørget for en komplet menu med sprødstegt and, rødkål, brune og hvide kartofler samt kraftig andesauce, som blot skal varmes i ovnen. Det er altså bare med at læne sig tilbage og nyde middagen uden at spekulere på opvasken bagefter, slutter Thomas Trolle Pedersen.

Slagterforretningens mortensaftenmenu kan bestilles med eller uden dessert og koster 149 kroner per person.

Du kan læse mere og holde dig opdateret på butikkens udvidede åbningstider på Emilievejs Slagterforretnings hjemmeside her .

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail